STEUNFONDS LOUIS TANGHE

In 1989 werd in Hooglede het Steunfonds Louis Tanghe opgericht met als doel de medische kosten te helpen dragen bij de ziekte van Louis. De actie was toen zo bijzonder succesvol waardoor het fonds, in de volgende jaren na het overlijden van Louis, in stilte nog een aantal families heel concreet kon helpen.


De medische begeleiding van kinderen met kanker en andere zware ziekten, is niet alleen bijzonder hard om dragen voor hun directe omgeving; ook financiële zorgen, die op zo'n momenten niet zouden mogen meespelen, belasten de moeilijke tijd die deze families moeten beleven.


Het Steunfonds wenst die hulp in de toekomst te kunnen blijven bieden aan mensen en families die het nodig hebben zowel in Gits als in Hooglede: in alle discretie en zonder veel extern vertoon. En het Steunfonds laat zich hierbij telkens adviseren door de huisartsen die de directe noden kunnen inschatten.


Voor meer info kan u altijd terecht bij Flavie Roquet. U kan ook rechtstreeks het Steunfonds helpen. U helpt er zeer nadrukkelijk en direct mensen mee uit uw omgeving.

Contacteren

Flavie Roquet

0475 26 36 47

Rechtstreeks steunen

BE06 8334 0278 8322

Giften RDO

€ 27.450

MAMADEPOT

Mamadepot Hooglede: De Place to Be voor Moeders en Gezinnen

Ben je mama, oma of is er een baby op komst? Bij Mamadepot Hooglede vind je een schat aan tweedehands kinderspullen tegen een zacht prijsje. Of je nu op zoek bent naar een kinderwagen, speelgoed, kleding of andere benodigdheden voor kinderen van 0 tot 14 jaar, Mamadepot biedt het allemaal.Tweedehands Spullen voor Elk Gezin

In Mamadepot Hooglede kun je terecht voor een breed scala aan tweedehands kinderspullen. De artikelen zijn zorgvuldig geselecteerd en in goede staat, zodat je altijd kwaliteitsproducten mee naar huis neemt. Door te kiezen voor tweedehands artikelen, draag je bij aan een duurzamere wereld en bespaar je tegelijkertijd op je uitgaven. Of je nu op zoek bent naar kleding, speelgoed, boeken of meubels, Mamadepot heeft alles wat je nodig hebt om jouw kinderen blij te maken.


Deel en Geniet

Heb je zelf kinderspullen die je niet meer nodig hebt of gebruikt? Maak er iemand anders blij mee door ze binnen te brengen bij Mamadepot. Zo geef je je spullen een tweede leven en help je andere gezinnen in de buurt. Het depot accepteert graag jouw donaties en zorgt ervoor dat ze bij de juiste mensen terechtkomen.


Ontmoet Andere Moeders

Mamadepot Hooglede is niet alleen een winkel, maar ook een ontmoetingsplaats. Wil je andere moeders leren kennen en ervaringen uitwisselen? Bij Mamadepot ben je altijd welkom voor een gezellige babbel. Het depot organiseert regelmatig leuke workshops en informele bijeenkomsten waar je in contact kunt komen met andere ouders en grootouders. Of je nu advies nodig hebt, een luisterend oor zoekt of gewoon zin hebt in een kopje koffie, Mamadepot biedt een warme en gastvrije omgeving.


Workshops en Activiteiten

Het Mamadepot organiseert tal van workshops en activiteiten voor moeders en kinderen. Deze sessies variëren van creatieve knutselworkshops tot informatieve sessies over opvoeding en gezondheid. Door deel te nemen aan deze activiteiten kun je niet alleen nieuwe vaardigheden leren, maar ook waardevolle contacten leggen en deel uitmaken van een ondersteunende gemeenschap.


Iedereen is Welkom

Bij Mamadepot Hooglede is iedereen welkom. Of je nu op zoek bent naar betaalbare kinderspullen, een praatje wilt maken of deel wilt nemen aan een workshop, het depot staat voor je klaar. Door samen te komen in Mamadepot creëren we een hechte en ondersteunende gemeenschap waar iedereen zich thuis voelt.


Kom Langs en Ontdek Mamadepot Hooglede

Mamadepot Hooglede is de ideale plek voor moeders, grootouders en gezinnen met jonge kinderen. Ontdek het brede aanbod aan tweedehands kinderspullen, deel je eigen spullen met anderen en geniet van de warme en gastvrije sfeer. Kom langs voor een gezellige babbel en ervaar zelf wat Mamadepot te bieden heeft. Tot ziens bij Mamadepot Hooglede!

Contacteren

Nancy Huyghe

Openingsuren

Eerste zaterdag van de maand

Tweede woensdag van de maand

Elke derde zaterdag van de maand

Giften RDO

€ 0